Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösta mig inte

Vill inte ha din gloria, eller din ömhet
Jag måste lära mig att trösta mig själv

Varför läka sår som inte finns?
Varför skapa nya, när man är helad?

Jag vill bilda min egen säkerhet
Du får gärna skåda, men inte hjälpa

Varför kan jag inte få läka ifred?
Varför bli sjuk, när jag blivit frisk?


Jag måste lära mig att trösta mig själv
För jag har tappat förmågan

Varför har du hjälpt mig?
Varför är jag inte glad?






Fri vers av David Knutsson
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 17:24



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
denna sätter verkligen igång tankarna...
gillas :)
applåd!
2007-11-26

    Patetpoet
Oj.
Den är så bra, man börjar verkligen fundera när man läser det här.
Det är din bästa hittills utan rim :)
2007-04-20

  Anna Nickolausson
ger en tankeställare, förstår poängen känner djupet, sänder dig en förstående tanke
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson