Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvinn, snälla försvinn

ni vet när det gör sådär ont .
ont i hela kroppen .
det bara skaver .

men inte som ett knivhugg ,
inte sådär skarp och snabbt och så ont så man bara vill dö .

eller dö vill man ,
men jag menar det här skavande onda
som ett skavsår som skaver lite hela tiden
och som aldrig går över .



men tillskillnad från skavsåret
så är det någon som ligger bakom det hela
någon som gjort så det gör så här ont

någon som jag bara skakar när jag tänker på
någon som gjort min livsglädje mörk
någon som gjort att kärleken jag alltid trott på inte finns
eller finns är klart den gör , men inte är det lycklig kärlek



jag önskar att du försvann
ja , det gör jag .

att du försvann ur mina tankar ,
ur mitt sinne och
ur mitt hjärta .

ja
snälla du ,








Försvinn




Fri vers av henley
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-09 23:02



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Känner med dig, vet ju inte vem det är du snackar om, men skulle kunna tänka mig att det är någon idiot, som man absolut inte borde tycka om. Men som man gillar så jävla mycket ändå. Så mycket att det gör ont.
En jättebra dikt som säger så otroligt mycket.
Du har verkligen talang!
2007-08-05

    romani princess
naaw d gör d snart bara va stark
bra skrivet ;)
2007-05-18

    Mi11ie
Vacker & sorsen. Och som vanligt, bra skrivet! :)
2007-04-10

    stellaa
usch .. vad sorgligt.. men väääldigt bra skrivet! :) as always
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

henley