Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad Day...

Du borde skaffa dig ett liv...

Du sitter här och läser om en människa som absolut inte har något att tillföra ditt liv... Idag är hon deprimerad.

Vi borde kalla mig för Queen of Apology (som för övrigt är en låt av the sounds) för att jag sket i min bästa väns födelsedag idag pga. en askass ursäkt. (Inser att du en dag kommer läsa detta Sofia) Jag har inte ens köpt en present.... Tanken som räknas? Nej... är bara en dålig kompis just idag...

Istället satt jag hemma och var förbannad för att min vän sket i att ringa mig som vi bestämt...

Fet dubbelmoral.

Hyfsad självinsikt dock.






Övriga genrer av She
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-04-10 00:48



Bookmark and Share


    Oprofessionell
vi alla har väl upplevt bad days.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

She
She