Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig.. men du bryr dig inte

Jag står precis brevid dig,
jag känner din andedräkt


Jag står så nära

att det ser ut som att vi är en

Men du vet inte att jag finns,

Du känner inte änns att jag står brevid dig,

Du bryr dig inte när jag ropar dit namn


Jag betyder ingenting i dina ögon




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-04-10 13:26



Bookmark and Share


  ia VIP
så mycket smärta
så mycket sorg
trots närhet så syns man inte

du beskriver med ord
saker som säkert många har känt

mycket bra
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel