Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en femåring

 

 

En saga är det

när solen lyser upp hennes gröna ögon

alldeles overkligt är hennes skratt

en skatt är hon

full av liv och glädje

och jag tänker:

 

Gud ge mig kraft att låta henne bevara sin äkthet!




Övriga genrer av Jojo
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:04



Bookmark and Share


  Rosmarin
ja så känns det!
2007-04-11

  Tosan VIP
Instämmer i den bönen, för både femåringar och oss andra...!
2007-04-10

    ej medlem längre
Väldigt fin! Som mor tar jag till mig denna för den berör...
2007-04-10

  Albert
femåring ska man alltid vara
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo