Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkligen BARA ORD


räknar

 

 

det finns de

som räknar de dagar

som de lyckats

och försöker glömma de dagar

som de misslyckats

 

jag räknar de timmar

som jag klarat av att lyckas

och är livrädd för den sekund

som inleder den minut

då jag misslyckas

 




Övriga genrer av Jojo
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-04-10 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo