Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världarna (Skuggornas Portal del VII)

De här världarna har flätats samman i eoner, i tider bortom tiden själv.
De har tvinnats med kosmiska trådar som ingen kan lösa upp, och världarna
har härdats av sorgen och hatet. Ty glädjen förblir alltid lika kall.
Glöden som brinner genom världarnas prakt har kallnat över tid...
och trots allt hotar världarnas glänsande väv att brista.




Fri vers av Hellberg
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-04-11 16:56



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Tiden som en tråd väver världarnas väv.
Ser fram emot nästa avsitt!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg