Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt att jag finns

Ursäkta att jag stör,
men du sover i min säng.

Ursäkta att jag frågar,
men får jag sova.

Förlåt att jag finns,
lovar att inte existera.

Ring mig aldrig,
eller mer sällan.

Säg inte att du älskar mig,
säg ingenting.

Ursäkta att jag stör,
förlåt att jag finns.




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:30



Bookmark and Share


    Niki
bakom alla dessa ord finns ett \"stamp i golvet\"
sjutton att någon ska sätta sig på dig
det är bra
bokmärker
2007-04-16

  ia VIP
du skriver från hjärtat
ärligt och naket
kanon
2007-04-16

    Brell
Din text är fantastisk. Så naken och ärlig.
Älskar början: Ursäkta att jag stör, men du ligger i min säng. Har uttalat dessa ord själv.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel