Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderns olika gränser

jag är 23 i ålder(dvs antal år jag levt på denna jord som människa)
...ser ut som 27.(äldre än det har jag oxå hört)
..vill vara lagom gammal......
..tänker som 50åring (påstås det(?) )
..och känner mig som 80..;)..(instämmer ....)


..bestäm du en ålder..,




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-11 23:08



Bookmark and Share


  Lill_poeten
man blir aldrig så gammal som man känner sig, och det varierar!
Kul att se dig testa lite olika sätt att skriva!
2007-04-12

    Smurfer
Är så trött på ålder. Skrev en liten haiku om det för ett tag sedan. =)
2007-04-11

    Maria Malm
Oj, det där med ålder är lite knepigt..beror på vad det gäller och i vilket sällskap..om det inte bara är de mänskliga jordeåren..
2007-04-11

  KonstigaKatter
Ojdå... hade varit bättre tvärtom... Roligt på något sätt *L*
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren