Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1+1=3

i snart 10 år har jag vaknat upp vid din sida

i snart 10 år har jag kysst dina läppar

i snart 10 år har jag drömt om oss

i snart 10 år har jag aldrig älskar någon annan som jag älskar dig

för 6 månader sedan .., blev jag din fru

den lyckligaste kvinnan på jorden

och nio månader från bröllopsnatten

kommer beviset på all min kärlek till dig..

och din kärlek till mig

vår son kommer att anlända till oss...

han är den vackraste gåvan jag kan ge dig för att visa

ALL MIN KÄRLEK TILL DIG.

Jag älskar dig så otroligt mkt.. i detta liv och i alla kommande liv framöver

vi 2 blir 3

 

Din Fru

 

www.mariamalmgren.com

 

 




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 809 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-30 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren