Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Älskade Frö

Ett litet frö uti min mage

växer av kärlekens kraft

ett litet frö uti min mage

av kärlek du planterades där

 kärleken mellan dina föräldrar

är du beviset på att kärlek finns

vår stolthet är du

vår stolthet av att skapa dig

vår kärlek till dig är enorm trots

att du ännu är ett frö

väx nu mitt frö

bli vårt barn

kom till vår famn

som är fylld med kärlek

vi längtar efter dig

bara 7 månader kvar

 

 

skrivit av Maria en mamma i väntans tiderh




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 12:43



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Förväntan andas den
din dikt!
2007-11-21

    eva m h
Härlig väntans tid! Njut av den!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren