Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

var är en mening utan ord?

vad betyder orden

 när meningen har tappat sin betydelse?

 

 är det bara en salig blandning av bostäver

från det vi kallar alfabet?

 

är det meningen att vi inte kan sätta ord på allt?

 

det undrar jag!

 

 




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 04:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja orden ja- så svårt- kan de beskriva.. mycket bra skildrat
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren