Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstådd

ingen kan höra mig

för jag kan inte tala

 

tystnaden är mitt namn




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren