Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårt avlånga svea-land

från Treriksröset till Smygehuk

en väg präglad av människors liv och handlingar

en gata i en större stad med nattrörelse

och här sitter jag i en liten bil på E4an

livet känns allt bra litet

då man ser bil efter bil ..

stad efter stad

fara förbi..

 

jag undrar vad har jag bidragit med till vårt avlånga land

 

kalla mig svensk, kalla mig dansk men ..

 

Frågar du mig är jag en världsmedlem




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-05-20 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren