Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gravid i 6 månaden beräknad födsel i april (påsk) ....så kallar jag min mage för påskägget;)


Längtan efter påskägget

som ett barn kring Jul

tassar på lätta tår

klämmer på paketen

undrar vad som är i

drömmer att få hålla den i sina armar

så längtar jag efter mitt påskägg

min son..

Älskar dig så..

 




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 11:31



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Maria, dikten är helt underbar!
2010-12-29

    Mickey Blue Eyes
Väldigt vackert bildspråk!!
Vet eller hoppas på son?
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren