Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är taget av mig .., det är mina barns minnesbord.. bilden är taget på sådant sätt att .. den skall ses genom ...söndergråtnaögon.. mina ögon...


Den Stora Saknaden

tårarna rinner...
saknaden brinner..
ljusen tända för hjärtat mitt
nallen sitter på bordet...
med sitt stora hjärta..
-Jag älskar dig-
förstår ni detta...
den ensamhetens hetta..
ni har lämnat mig i ..
jag er mor...
han er far..
att vi är ensama båda två..
men innan var vi så glada så.
att vi skulle få dela livets mening..
våran dotter Julia..
våran son sebastian
ni blev..
vi ensama på jorden.., med två Änglar..
saknaden sätter sina spår..
det kvittar vart i världen jag går....
så kommer jag alltid ha mina änglar hos mig..,
Mitt hjärta.., Mina Änglar..,Min Dotter .., min son
MIn Julia , Min Sebastian...älskar er.., mer än ordets innebörd.
Er Mamma i evig sorg




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-11 23:13



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Vännen, har du fått någon att prata med om detta??
Känner sådan smärta med dig, du förtjänar verkligen att bli mamma, du skulle bli den bästa!

Varma stora kramar!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren