Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext skriven med hjälp av kylskåpspoesi och en vän!


Under bar himmel



Varför sukta när man kan älska?
Varför inte förundras och sluta att tänka?
Jag trevar efter en glimt i mitt hjärta
trots att molnen beslöjar min känsla.

refr.
Djupt under bar himmel.
Jag önskar jag hade ett mystiskt sinne
så att jag såg
alla stjärnors val.

Jag känner något djupt i mitt hjärta
som inte är men verkar som smärta.
Och tänk ett tag var jag tom utan väntan.
Tänk att något så långt bort kan vara så nära.




Fri vers av Slasan
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-04-12 00:16



Bookmark and Share


  ordterroristen
Nämen! Vilken skönhet, det känns verkligen i textens ådra att den här ska sjungas. Kan själv tralla känslosamt på den efter en genomläsning.

åå med kylskåpspoesi med. Usch vad länge sedan det var jag såg henne här inne nu :\'( anywhooo

take care
/osse.
2007-06-12

  Starfish-Aura
Toppen vacker....
Känslig och fin.
//Mjao
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan