Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GEISHA

Tror du sover nu
Tror du saknar mig

Kanske hälsar på i drömmen?
Hur kan jag missunna dig honom?
Äger inte tillträde till dig nånstans
Men jag har mina händer upp under dina byxor
Du säger inte stopp, du njuter
Ber mig att gå när du somnat
Men ikväll var du inte tillgänglig
Du valde en annan väg

Bara mirakel kan rädda känslan
I drömmen bor du och en ängslan
Kommer sitta där igen, troget
En vänskapsrelation, inte så moget

Du utövar en makt du inte vill kännas vid
Plockar fram mig ur gömman ibland
Tar av dig lite för mycket kläder
Jag har ingen moral kvar, inget motstånd då
Du vill ha mina händer där, inpå
Den lenste jag känner i sinne och hud
En vegeterian bland köttets lustar
Du tar det någon annan vill ha

Bara mirakel kan rädda lusten
I drömmen bor du och trösten
Kommer ligga där igen, vaken
En vänskapsrelation fast mer naken




Fri vers av theperna
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 00:34



Bookmark and Share


    AJ Larsson
Ja du.. Minst sagt värd att läsa..
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna