Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordets körkarl

Ordets körkarl
I sakta mak hans droska vandrar
Vandrar över parfymerat papper

Luktar lavendel och stark längtan

Saltet i hans tårar
är ett aldrig sinande bidrag
bidrag till poetens penna och timglas

Hans jacka är sliten och ryggen stel

Har du funnit mitt brev
skrivet på lavendel doft och rökfyllda andetag
från ett sällsamt liv på en konstgjord himlakropp

Jag är min egen längtan

Jag är din tionde tår

Min jacka är sliten och ryggen stel




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 415 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-12 11:59



Bookmark and Share


  La Liv
vackert!
2007-04-19

    ej medlem längre
Underbara ord att smaka på,
härligt och tryggt gammeldags,
jättebra ihopknåpat!
2007-04-16

    Bodil Sandberg
Strålande!!!Ja jag älskar det här!!!!Blir en favvo!!!Helt klart!!!
2007-04-13

    Maria Malm
Allas vår längtan att bli sedda och lästa..med vackert språk beskrivet.
2007-04-12

    ej medlem längre
Tolkar som poetens önskan att bli läst....
Superbra skrivet! Grattis stjärnan!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg