Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Pappa, var är du?
En dag var du borta
du bara försvann
när kommer du tillbaka?

Mamma sa
att du varit sjuk
är du frisk nu?
Kommer du tillbaka snart?
Jag saknar dig!

Mamma sa
att du aldrig kommer tillbaka
Varför inte?
Tycker du inte om oss längre?
Jag älskar dig!

Mamma sa
att du är i himlen
Men jag kan inte se dig
Var är du, Pappa?




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 12:19



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En djup sorg som berör!
2007-08-18

    Bodil Sandberg
Din dikt är fylld av ensamhet...den berör mig mycket!!!!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk