att 

6983

har läst

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att 

6983

har läst


Upptäckte.................

Helt otroligt

att så många

 har varit inne och

 läst på mina texter.

Poeter.se är fantastiskt!




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-04-12 16:13



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Jag håller med dig att finns fantastiska människor i vårt universum det är inte bara eländes.
2007-04-13

  Gunilla Söderström Hallström
Håller med alla
skönt att den här sidan finns
2007-04-13

  Lilla My* VIP
Hade inte Poeter funnits så hade det varit svårt att få till så många läsningar...*i byrålådan*....;)
Kul att läsa din positiva upptäckt!!
2007-04-12

  Cris
Ja det är fantastiskt!!
2007-04-12

  Annmargreta
Hej och tack!
poeter.se är nog världens
största kontaktförmedling!!!!!!!!!!!!!!!
2007-04-12

    Bodil Sandberg
Ja det här är en fantastisk sida...man kan verkligen frossa i poesi!!!!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta