Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling

Älskling,


Hoppas du längtar lika mycket efter mej som jag gör efter dej

Hoppas du gråter lika mycket efter mej som jag gör efter dej

Hoppas du ligger vaken lika länge för mej som jag gör för dej

Hoppas du tänker lika mycket på mej som jag gör på dej




Hoppas du slipper det här helvetet älskling




Fri vers av henley
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 23:06



Bookmark and Share


  Freeman
Så fint...det gör din älskling alldeles säkert...om inte, så borde han läsa dina ord.
2008-01-16

  TedEdFred
finurligt, (: och BRA! :)
2007-04-21

  om en Siri
aj, jag vet EXAKT!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

henley