Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortfattad kortis


När det slutar

 

 

 

 

När det slutar göra ont

 

Ska jag leva från början igen

 

Ta reda på vad livet är

 

Utan mörker och misär




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-12 23:46



Bookmark and Share


  "Silver"
Att ta reda på mer om livets ljusa sidor. Visst vill man det. Fint.
2007-04-14

    Ling
Låter som en bra plan. Fint!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan