Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Kära Pollen!

Som mitt liv vill förstöra

du kära pollen ..

år efter år kommer du tillbaka....

när snoret rinner och ögonvitan rodnar ..

skrattar du precis som du har vunnit slaget..

apoteket min bästa vän...

ger mig mediciner som hjälper (ibland)

man blåser i näsan till blodet flyger

du kära pollen kan du inte ta ledigt en vår?

inte för min skull ..inte för andras ..

för ALLAs skull .. ingen gillar dig (som har allergin)!




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 10:02



Bookmark and Share


  Arcadia1
I all sin förtvivlande begäran var den kul att läsa.
2007-04-15

  Lill_poeten
haha, humoristisk och en smula uppgivenhet... Du kryddar dina texter med rätt kryddor och de smakar underbart att läsa! ;)
2007-04-13

  Cris
Vacker titel :-) hrm..ironisk
Jag är inte allergisk \"ta i trä\" . det känns som om det bara är en tidsfråga tills man blir det. Det är många runtom och jag ser ju att det är besvärligt och kliigt och rinnigt och nysigt.. ush..
Ja..nu kan Pollen ta ledigt!!!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren