Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen tittar fram

man ser hur livet formas ute på ängarna

hur allt som står i mull reser sig upp

och sträcker sig efter skyarna

man ser hur träden står och sveper med dem lätta vindarna

humlan har påbörjar sitt dagliga arbete med att pollinera världens alla

blommor & träd.

gräset börjar bli grönare på olika ställen ..

man får känslan att det är snart dax att ta fram gräsklipparen

fåglarna instämmer i sång och sjunger för alla som vill höra...

katterna jamar kring husknuten även dem njuter av att solen har kommit..

dem rullar sig i sanden och gräset för att sprida sina vår känslor vidaren..

som när senare på kvällen kommer för att bli kelad .. känner jag pinnar och löv som berättar om vilken väg min katt tog hem eller vart hon har varit på äventyr.

alla djur har så brottom att få i ordning boet där deras nästa generatipon skall växa upp... och här sitter jag ..på en filt och bara tar det lungt och myser och gottar mig i värmen ..

våren är på väg...




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 10:32



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Maria, du beskriver ju precis hur våren är! Får också polcka katterna när dom kommer hem och allt levande njuter verkligen när vår livgivande sol tittar fram och de flesta får ett leende på läpparna. Spara detta för att minnas våren, sen när regnet och vintern kommer, för detta är så målande att du kommer att se den ,bara genom att höra orden igen. Vackert!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren