Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem blir stor nog

Att vara otrevlig
Det värsta en svensk kan vara

Man kan rättfärdiga det mesta
Om man bara är trevlig

Jag ska bli ett barn när jag blir stor

Att vara någon annan
Bara för att gömma sig själv

Man kan bli vad som helst
Sålänge du inte visar dina inre skönhetsfel

Jag ska bli stylist när jag blir stor

Att ha flest saker innan man dör vinner
En ångestfylld tävling

Man kan naivt gå på reklamen
eller bara vara nöjd med solnedgången

Jag ska bli pirat när jag blir stor

Men

Vem blir stor nog
När det finns tår-säker mascara




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-04-13 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg