Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Vem var han
Vad sa han

Tomma blickar när händer skakades

Han, en statist i mitt liv
Jag, en statist i hans

Vilka steg förde honom hit
Har han gråtit
Skrek han när världen rasade samman

Bär han kåpa och lie

Han föraktar insidor
Eller så vill jag det
Han nickar automatiskt på tilltal

Blåögd och slug

Motsater är av nöden sägs det

Han tittar på kvinnor och tänker fel
Vad tänker han
Vad vet han som jag inte vet

Vad skulle du svara om jag frågade

Hur mår du?




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-04-13 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg