Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För guds skull



Jag brinner i din hand
Akta så du inte brinner upp!
Jag brinner i ditt hår
Akta så du inte brinner upp!
Jag brinner på dina läppar, i ditt bål
För guds skull

Akta så du inte brinner upp!



//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-04-13 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg