Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

Det här är någonting som jag själv
har nyanserat,
i tusen olika färger och på så liten tid.

Du kan stänga av TV:n och titta på mig,
jag målar din vardagliga tristress i neon.

Jag är självupptagen och intellektuell,
överdriven och jobbig.

Jag tror att vi är små katter
jamandes.

och som en katt
som blir sparkad på.
skriker jag
fastän att det inte ens hörs.

Du höjer på din stereo och
glömmer bort att lyssna på min
egengjorda demo.

Jag skriker lite högre,
och du
sänker
precis som om
ingenting har hänt.






Fri vers av lavemang
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang