Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad min sjukdom heter

Jag vet inte vilken smitta jag bär på,
Det är någonting som äter mig,

(men jag ber dig att göra mig hel,
och berätta vad som är fel).

skalpell eller lansett,
karva eller skulptera.

Luckra upp mitt skinn,
jag gör nästan vad som helst för att bli din.

Min mamma är hysterika och min pappa är huvudlös,
Nu ber jag dig en sista gång, att berätta vad som är fel
och att göra mig hel.








Fri vers av lavemang
Läst 546 gånger
Publicerad 2007-09-04 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang