Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver någon som ser efter mig

Du låser in mig i något jävla mörker,
ditt jävla mörker, och där inne är
ingenting

mitt.




Fri vers av lavemang
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang