Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spikar upp svartvita fotografier

Jag går barfota i en värld slagen i spillror,
utan att ens få

ont.

Jag simmar i ett hav fyllt av
ingenting


Jag skriker och vill avsäga mig hela livet


Jag säger att jag inte tror,
ändå tilltalar jag gud varannan sekund,
för att jag inte ska försvinna.

Jag försöker att urskilja verkligheten
ut ur mina upprepningar.




Fri vers av lavemang
Läst 621 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-21 19:08



Bookmark and Share


    theni
jättevacker, du skriver otroligt bra Kim!
2008-01-24

    Morbide
fint kim mycket fint
2008-01-23

  Michaela Dutius
Känns som om du lever i en fångdräkt- berörs
2008-01-21

  berxper
Du förmedlar en hopplöshet och ett mörker som berör...
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang