Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddmått, teskedar och sådant

1. ett kryddmått av dig
2. en tesked av dig
3. en skärva dig
4. lite till av dig, tack.

Du är det finaste receptet som jag känner till.




Fri vers av lavemang
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ska man blanda och mixa
alla bitarna och sen få helhetskakan? :)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang