Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget av oss kan bli vackert, vi är kött (tarmar, lever, njurar, hjärta)

Du klagar jämt på att du inte räcker till,
att du inte har blivit vad de ville att
du skulle

bli.

Men när du lämnade mig,
rev du upp ett stort jävla blödande sår
som enbart blöder kärlek som bara är

din.

Men om du kommer nu,
syr du ihop mig då, och håller mig så
hårt att jag får märken efter din kropp
på min kropp,

så räcker du till
ett litet tag.




Fri vers av lavemang
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang