Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara tala om att...


...det ligger ett kittlande fnitter i magen
en känsla av att inte bara våren är här.
En spirande lust att få vara med igen
i en sandlåda full av ord och inspiration.

Ville bara säga det. :o)




Övriga genrer av Agnes
Läst 576 gånger
Publicerad 2007-04-13 21:57



Bookmark and Share


    G.
Jag håller med..det är här du ska vara!
2007-04-16

  Jojo
sandlåda full av ord... vilken härlig beskrivning!!

har saknat dina sandkorn här!
2007-04-16

  Jer
Lite skit under naglarna ger näring åt livslusten.
2007-04-15

  [jimmy]
grattis

j
2007-04-15

  sompio
Det spritter aven i min mage. Mysiga ord som gor mig glad.
2007-04-15

  ***Wicke***
Låter så härligt. blir glad*L*
2007-04-14

  Albert
Å vad jag har väntat på en text från dig, Agnes!
och på kittlande fnitter...
lust...
sandlåda...
Kul!
2007-04-14

  Fredrik P. VIP
...undrade över var
poetissan tagit vägen
i vårsolen...
2007-04-14

  K*
Great!! :)
2007-04-14

  Skosnöret
Vad härligt Agnes! Har längtat efter dig och behövt dig här! Välkommen tillbaka*
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes