Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No One Else

No one else can fly so high, no one else can make me cry.

No one else can make me die, no one else can make me feel so alive.

No one else can tear me down, no one else can bring me up.

No one else can hold me close, no one else can let me fly.

No one else can Love me now, Let me love you or i\'ll die!

<3




Fri vers av Mysterica
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-04-14 02:21



Bookmark and Share


    Oprofessionell
I min hjärna så passar den här som låttext tycker jag. så du borde lätt skriva en fortsättning på den.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica