Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt

Reslig

Manlig

och

Stolt

står du upp
för din
längtan

Ett
stadigt träd
i
känslostorm




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-04-14 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira