Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staken i mig


jag smakar på ordet

stake

jag låter ordet formas
i min mun

njutningsfullt
känner jag dess betydelse

det är stake
i mig




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-19 21:03



Bookmark and Share


  VITRIOL
*ler* Underbart. Använd den väl!
2008-07-16

  Albert
låter bra det där!

njutningsfullt
2008-05-05

  © anakreon VIP
Ler, men full av respekt.
2008-03-23

  Ulf Lagerholm
underbart léende under lugg (du kanske inte äger en sån)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira