Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en polisdeckare jag läser


Avtryckare


Jag är en vanlig kvinna
mor och älskarinna

Jag är en vanlig människa
poet och skribent

Jag är unik
i alla mina roller

som är fler

Jag gör avtryck
i allt jag berör

unika

bestående

avtryck




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-05 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira