Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saftiga frukter


hur som helst
så vänder jag mig om och möter det som inte var igår
hopplösheten
hinner allt som oftast i kapp min stoiska strävan
efter ett bättre liv att leva
hopplöshetens kamp är hopplös
och livet stampar på sin tröskel
eller är det månde döden
som vill smaka de frukter jag bär

i vilket fall som helst
bär livet mig vidare i allt större cirklar
och frukterna jag bär är saftiga och mogna




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 547 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 17:32



Bookmark and Share


  VITRIOL
Texten talar om goda tider och lockande om det frukter som mognat. Verklighetsförankrad och trovärdig text som talar om en mognad som breddar och öppnar istället för att stänga och sluta sig. Bravo! Gillar denna mycket!
2008-07-16

  Albert
du har så mycket lust i dig!

det tycker jag om
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira