Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt


När tiden flyr
följer jag med

hur kan jag annars
följa med
från tid
till annan?




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 488 gånger
Publicerad 2008-08-22 20:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behöver ju inte betyda att man faller bara för att snön gör det.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira