Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stringtrosans lov


stringtrosan markerar
min tudelade
sammanhållning




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag upfattar själva plagget som sådant som äckligt och motbjudande men greppar symboliken.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira