Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid vårt första möte gjorde hans hand på min höft avtryck i min själ


fullpackat

han lotsar mig
genom folkhavet

handen vilar
stadig

på min höft

Han är lyhörd

för min kropps
signaler

stannar upp

när jag tvekar

låter mig finna

vägen
ut ur trängseln

handen säger

jag följer dig
nära intill
och breddar vägen

högt säger han

dig vill jag inte förlora
ur sikte




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-13 14:08



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
\"handen på höften, min hand i stället....\" Ulf Lundell beskrev det som du får fram så bra!
2008-01-13

    Trast
Känner igen detta med beröringen som går rakt in i själen.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira