Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Häxa berättar

Jag
en utstött
hatad

Ständigt jagad
av maktkontrollens väktare

Min kunskap
om människans helande kraft
har hotat makternas makt

Jag
som ser litenheten
i storheten
har avslöjat makternas makt

där lydnad
och
oseende
blivit villkor
för gemenskap

Jag
som reser fritt
i
alla världar

ser
dåtid
nutid
framtid

Jag
som låter
alla känslor finnas

har utmanat
makternas makt
om den enda
sanningen


Lydiga väktare
av stängda sinnen
predikar
enfald

Jag
förespråkar
mångfald





Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-14 12:32



Bookmark and Share


    Trast
Leve häxorna!
2007-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Verkligt helande kommer från Jesus.
2007-11-30

  Bjarne Nordbö
Och sådana här häxor faller jag för. Skitbra.
2007-07-19

  Jan Linderoth
Jag är MYCKET svag för häxor, levande kraftfulla kvinnor!
Fin hyllning till detta stolta skrå!
2007-04-16

  Vind
Rädsla föder alltid ett behov av kontroll. Tycker om andemeningen i din text. Mångfald? Javisst!
2007-04-15

    Oprofessionell
\'\'
Jag
förespråkar
mångfald\'\'

fint.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira