Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext jag gjort. Den är mycket bättre på engelska men ville skriva på svenska så. Inte världens bästa ;)


Var finns glädjen?

I landet där de dystra går
Skuggorna kommer
Dom sveper över oss
Mina ben börjar skaka nu
Oh... Var finns ljuset?

I slottet av guld och diamanter
En fet man bestiger tronen
I alla hans fickor finns pengar
Han har stulit dem från folket
Oh... Var finns rättvisan?

Två år av ensamhet
Två år av sorg
Två år av gladje
Som aldrig kom
Oh... Var är glädjen vi behöver?

I ett grannskap bor en familj
Fadern slår de små barnen
Han är för full för att se skadan
Barnen försöker fly
Oh... Var finns tryggheten?

I skolan finns en liten pojke
Han förlorade sitt hjärta till en tös
Nu vill han bli sedd
Försöker vara cool men allt går fel
Oh... Var finns kärleken?

Två år av ensamhet
Två år av sorg
Två år av gladje
Som kom tillslut
Oh...




Fri vers av Jul_iia
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-04-14 19:19



Bookmark and Share


  Jul_iia
Den handlar om att världen aldrig är lätt..
Den första versen handlar om krig, den andra handlar om fattigdom, den tredje handlar om våld inom familjen och den sista handlar om obesvarad kärlek..
2007-04-14

  Lollan_
tyvärr förstår jag inte texten riktigt, men den är bra skrivet det sättet du skrivit på här... men som sagt såå.. förstår jag den inte riktigt. Men ändå använder du bra ord och känsla.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia