Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla borde få bli gamla

alla borde få bli gamla
alla borde få bli gamla....
alla borde få cykla runt
sitt kvarter på sin
stora cykel med stickad
kofta och basker
i vårvädret

alla borde få bli gamla
äta knäckebröd med
sockerbit på som godis

alla borde få bli gamla
känna barnbarns hand
fuktig och varm mot sin

alla borde få bli gamla

Gud?

Godnatt Berit




Övriga genrer av elin tallmo
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-04-14 23:09



Bookmark and Share


    Silverbjer
Mmm:) Den här gav mig en mysig & nostalgisk känsla.
Fint hur du vrider det hela på slutet!

Kram / Sanna
2007-09-22

  Mysiga Moa
den var fin tycker jag! :)
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo