Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till lille sonen min


Vila

Din lilla hand
på min kind

varm

mjuk

omättligt nyfiken
på livet


Min stora hand
på din kind

sval

prövad

försiktigt hoppfull

vilar den tryggt


Andas in det

du andas ut

Jag känner mej hel

som om din luft vore plåster , broar och lim






Fri vers av elin tallmo
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo