Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädda det barn

Smärtsamma ord fick jag äta som barn
Alkohol gjorde hål inuti
där jag gömde allt

pappa sa att jag inget fick säga

Och jag gömde allt inuti

Nu har jag ett hål i min tarm och det blöder
de orden jag aldrig fick säga till er

LÄMNA MEJ INTE;ÄLSKA MEJ
STÅ PÅ MIN SIDA;ÄLSKA MEJ
SÅRA MEJ INTE;ÄLSKA MEJ
BARA ÄLSKA MEJ
FÖR DEN JAG ÄR




Fri vers av elin tallmo
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 20:17



Bookmark and Share


  Anna*
Jag hör ropet i texten som ekat i mitt inre under alla år. Räcker ut en hand. Nu är det nya tider. Tider att bearbeta och tala, skriva, ta hand om barnet så att hälsa återkommer och framtiden kan bli ljusare.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo