Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur din mun ,så unken doft

Vakna pappa
Gör mig inte så illa , skrek jag
lämna mig inte här
själv

Vakna upp och rädda mig
från denna ensamhet som
bränner så river mig
sargar svårt min själ

Sätt dej upp och famna mig
Sätt dej upp från unken doft
Sätt dej upp och rädda mig
Säg med nykter röst att jag duger till
stryk med säker hand min kind
och säg att allt är bra nu
Vakna pappa ,skrek jag
Vakna upp till mej




Fri vers av elin tallmo
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-10-14 20:06



Bookmark and Share


  Anna*
Det gör ont att bara läsa denna smärta, övergivenhet och sorg. Står med dig i den.
2010-01-21

    eva m h
Så mycket smärta!!!! Kram!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo