Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttbullar

Int jer köttbullarna brända int
dem jer ju bare lit svurte
dem jer int klar än
för dem ska känn hetta inuti

Då förnst blire dödskulor avé




Övriga genrer av elin tallmo
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-04-23 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo